Hoyzer Girlz vände och vann

Liksom i förra veckans förlustmatch försatte sig Hoyzer Girlz i ett tidigt flermålsunderläge. Men den här gången stoppade man blödningen i tid och kunde med en stark avslutning bärga samtliga poäng i potten.

Hoyzer Girlz inledde moloket och sömnigt mot Team Ernst & Young. Det dröjde inte länge förrän det blev 0-2 underläge, vilket kändes som en dålig repris av förra veckans försmädliga uddamålstorsk. Till andra halvlek kom Girlzen till insikt att det var dags att vakna om de skulle ro hem en vinst. Extra viktig kändes denna match då det var premiär att spela i de nya matchtröjorna. Domaren såg mäkta imponerad ut när han såg huvudsponsorn Mickel Rävs logga!

Med ett mycket mer kontrollerat spel och fantastiskt jobb av backlinjen började bollen rullas och Girlzens nya stjärnskott Martina Bergman skyfflade in både målis, sig själv och bollen i mål. Som vanligt steg självförtroendet när nollan krossades och ”Bolltrollaren” Jessica Norberg skottade in kvitteringen. Resterande minuterna av matchen hade Girlzen många chanser och med endast tre minuter kvar av matchen gjorde Lisa Öberg ett fint uppspel, passade bollen till Martina Bergman som behärskat avslutade med en bredsida in i mål. Vändningen och vinsten var ett faktum!

Med segern klev Hoyzer Girlz förbi motståndarna Team Ernst & Young upp på en andraplats i tabellen. Nästa match spelas onsdagen 3/6 på Västboda BP mot tabelljumbon Heineken United. Avspark 20:30.