Nya tag för Svarta Gamens lag

Hoyzerveckan blev en succé på de flesta plan, utom just på fotbollsplanen. Girlzen fick storstryk av tabelljumbon och Hoyzer Boyz slarvade bort samtliga tre poäng trots stort spelövertag. Nu är det dags att sätta fokus på det sportsliga igen!

Två omgångar återstår innan Hoyzer tar sommarlov och denna vecka spelas sista matcherna innan serien vänder. Bägge Hoyzerlagen vill komma tillbaks i vinnarsätet efter mindre lyckade insatser föregående onsdag. Förlusterna innebar att både Boyz och Girlz tappade mot toppkonkurrenterna och dessutom har ett flertal lag som jagar underifrån i tabellen.

För Hoyzer Girlz väntar svårast tänkbara motstånd i form av seriesuveränerna Jantelaget, som vunnit samtliga matcher hittills. Det är bara att hoppas att tjejerna växer med uppgiften och att laget snackat ihop sig efter förra veckans genomklappning. Girlzen har haft problem i matchinledningarna och det gäller att vara på tå från avspark på onsdag!

Hoyzer Boyz fick förra veckan lära sig den tråkiga läxan att det inte är chanser, spelövertag eller antal passningar i rad som räknas i fotboll. Det lag som gör flest mål vinner och  nästan en vecka senare känns det fortfarande som ett smärre mirakel att Svarta Gamens herrar misslyckades med just detta. Nu krävs ett gediget arbete över hela planen för att studsa tillbaks och slå Mellangårda BK, vilket nog krävs för att ge en ifrågasatt spelartrupp och ledarstab lite sinnesro.

Därför håller vi tummarna för sammanlagt sex pinnar till Gamboet denna onsdagskväll och något att skryta med på Mickel Räv efter match!

10/6 kl 19.45 Hoyzer Girlz vs. Jantelaget (Västboda BP)
10/6 kl 20.00 Mellangårda BK vs. Hoyzer Boyz (Hökarängens BP)