The botten is nådd!

Det räcker nu! Vi orkar inte mer! Hoyzer går från oklarhet till oklarhet och igår förlorade man mot tabelljumbon. Som vanligt utan att lyckas göra mål.

Hoyzer Boyz bedrövliga formkurva håller i sig, liksom måltorkan. På onsdagskvällen hade man chansen att steppa upp sig då man mötte seriejumbon LPM, men i vanlig ordning sket det sig. Senast Hoyzer Boyz mötte LPM delade lagen på poängen efter en sen och snöplig kvittering av de rödtröjade. De flesta var inför returmötet överense om att allt annat än en seger skulle klassas som ett fiasko.

Och vilket fiasko det blev! LPM tog ledningen med sitt första avslut efter tafatta ingripanden av såväl Hoyzerförsvarare som målvakt. Skit händer. Att släppa in ett billigt mål är ingen katastrof, för det är bara att göra fler än motståndarna. Men trots att matchen då bara var ett par minuter gammal spred sig paniken i Hoyzerled, då man vet att man har så extremt svårt för att göra mål. I vanlig ordning skapade man chanser, men skärpan i avsluten var som vanligt usel och resulterade bara i att en av de fina nyinköpta bollarna försvann in i skogen för gott.

Hoyzer öste på framåt i andra halvlek, men gissa vad? Laget Kan Inte Göra Mål! När chanserna dök upp tar det för lång tid innan avslut, snubblas det på bollen, sköts det över, utanför eller inte alls. Det var inte så att spelarna inte försökte. Tvärtom slet de som djur, men det är nåt som är jäkligt fel med tajmingen i offensiven och oförmågan framför motståndarmålet.

!@#$%

Inte ens när Hoyzer tilldelades en straffspark lyckas man överlista målvakten. Det var inte ens nära att den loja, lösa och dåligt placerade straffen skulle gå i mål, men jag tror inte att särskilt många var förvånade. Om allt annat än en seger var ett fiasko så var en uddamålsförlust, återigen utan att lyckas spräcka målnollan, ett praktfiasko av sällan skådad dignitet. Hoyzerspelarna borde skämmas och det gjorde de med all säkerhet. De enda som höll en hög nivå var supportrarna som är värda en hyllning och fet ursäkt för sitt tålamod. Alla andra borde avgå!

Nu har jag gnällt klart. Träna! Kämpa! Tagga! Hoyzer! Ni kan bättre! Tack och bättre lycka i den fortsatta bottenstriden!