Förutsättningarna inför slutomgången

Hoyzers bägge lag spelar ikväll den sista omgången i seriespelet. Vi ger er förutsättningarna.

Det har i vanlig ordning bjudits på såväl sköna segrar som bittra poängtapp och magplask i årets seriespel. Hoyzer Girlz har tveklöst varit det mest framgångsrika av lagen även i år. Hoyzer Boyz hämmades i vanlig ordning av sin oförmåga att göra mål, åtminstone fram till förra omgångens ketchupeffekt mot IFK Lasse Kinch.


Den ack så viktiga segern innebar också att Hoyzer Boyz säkrade kontraktet, men chansen att klättra ytterligare i tabellen förutsätter att Örby och/eller LPM tappar poäng i sina matcher mot de redan avsågade bottenlagen. Istället handlar mötet med klara tabelltreorna Mellangårda BK först och främst om att avsluta snyggt. Dessutom lever kampen om den interna poäng-, assist- och skytteligan i högsta grad, vilket kommer krydda tillställningen med en intressant match i matchen.

Hoyzer Girlz har som sagt gått starkt större delen av säsongen för att sedan klappa ihop totalt i några enstaka matcher. Länge var man med i toppstriden och har fortfarande en mikroskopisk chans att knipa andraplatsen som kvalificerar laget till spel i Elitserien nästa säsong. Men då krävs att de tre lagen närmast före Hoyzer förlorar sina matcher mot bottenlagen, samtidigt Girlzen måste slå klara serievinnarna Jantelaget.

Det blir två svåra men spännande matcher där Hoyzer Bar kommer finnas vid sidlinjen med förfriskelser. Nu håller vi tummarna för uppehåll och mycket folk på säsongens sista seriematcher. Oavsett hur det går lär det bli avslutning på Mickel Räv efter matcherna!

Hoyzer Boyz vs. Mellangårda BK
Ons 23/9 kl 19.15
Hökarängens BP

Jantelaget vs. Hoyzer Girlz
Ons 23/9 kl 21.15
Kärrtorps IP