”Det är det finaste jag vunnit!”

Årets Hoyzer är den person som på eller utanför fotbollsplanen betytt mest för Svarta Gamens lag under det gångna året. Det kan vara en spelare i något av Svarta Gamens lag, en funktionär, en supporter eller någon annan person som figurerar i och kring klubben.

Utnämningen skedde genom en omröstning där alla fått nominera de personer de tyckt ha förtjänat titeln Årets Hoyzer. På lördag vid midnatt stod det klart att Tara Svensson fått i särklass flest röster och därmed vunnit utnämningen! Hoyzernytt framförde sina gratulationer och passade på att flika in en snabb intervju.

– Det är det finaste jag vunnit! Tack alla som har röstat, det känns stort! Lite väntat var det, då jag har följt omröstningen, men jag blev mycket glad, säger Tara.
– Jag tror att jag fick dessa röster då många varit imponerade över Hoyzer Girlz värvnings kampanj i början av året. Den blev mycket lyckad och Hoyzer Girlz har fått många duktiga nya spelare. Jag tror även att det kan vara ett tack för allt kånkande av bollar och öl som jag genomlidit under säsongen. Sen tror jag att de flesta vet att Hoyzer är viktigt för mig och att jag om någon skulle bli glad för denna utmärkelse.

Tara är på många vis ett föredöme som Hoyzer. Hon har ett brinnande engagemang och en positiv energi som smittar av sig. Hon tar ansvar både på och vid sidan av sidlinjen, duckar inte för att göra skitjobbet eller lägga dyrbar tid på klubben i sitt hjärta.

Under säsongen är det också hon som skrivit de flesta av matchreferaten från Girlzens matcher som publicerats här på Hoyzernytt. Utöver detta så visar Tara på ett hoyzerskt sinnelag och temperament. I Hoyzer rasas det ofta och gärna och få rasar med den frenesi och samtidigt välriktade energi som Tara!