Fernlund om Hoyzerryktet: ” Jag ska göra flest mål och dricka mest öl!”

Silly Season är glödhett i Svarta Gamens lag! Målsprutan Anna Fernlund har nu bekräftat för Hoyzer Girlz att hon siktar på en comeback i gulsvart till säsongen 2016, en förstärkning som nästan garanterat kommer att göra laget till ett topplag.

– Vi kunde inte ha fått ett bättre besked! säger lagkapten och ölchef Tara Svensson om nyheten att Anna Fernlund är nära att skriva på för Hoyzer Girlz. Hoyzernytt har fått en exklusiv intervju med den forna Hoyzerstjärnan som enligt egen utsago är på väg tillbaks till Svarta Gamens lag.

Du har varit borta två säsonger från Hoyzer. Berätta, vad har du gjort under tiden?
– Efter tre säsonger på heltid med Hoyzer så fanns det inför säsongen 2014 ett sug efter att testa spelformen på lite större ytor. Snabbhet och långa löpningar har alltid varit min styrka och efter några provträningar tog jag plats i anfallet i Essinge IKs grymma lagbygge. De två senaste säsongerna har tillbringats på 11-manna planer runtom i Stockholm och på Gotland.

Hur säkert är det att vi får se en comeback?
– Det är relativt säkert skulle jag säga. Jag jobbar stenhårt med försäsongsträningen för att kunna vara i så bra slag som möjligt till säsongsstarten. Jag ska göra allt för att ta en plats i truppen 2016!

Vad är det som för dig tillbaka till Svarta gamens gäng?
– Jag har saknat att Hoyzer och allt vad klubben står för! Att ha möjlighet att utöva sporten som vi alla älskar, och samtidigt vara en del av en klubb där gemenskap, grus och öl finns med på agendan är något som är unikt. Jag är dessutom imponerad över Hoyzer Girlz utveckling under de senaste säsongerna. Ett härligt spel och en spelglädje på planen och med grym uppslutning på Räven efter matcherna. Jag ser fram emot att se vad jag kan bidra med för att bibehålla och fortsätta den positiva utvecklingen i laget.

Vad har du får mål och ambitioner inför säsong 2016?
– Jag ska göra flest mål och dricka mest öl!