Hoyzer spelar Aprilcupen

Aprilcupen 2016, årets första stora fotbollshändelse, närmar sig och Hoyzer ställer sitt mixlag på gruset. Frågan alla ställer sig är om vi lärt läxan och om Svarta Gamens lag kan gå hela vägen i år? Då vill det till att få ordning på målskyttet och samtidigt täta till bakåt!

Liksom ifjol spelar Svarta Gamens lag vårturneringen Aprilcupen! Då blev det respass i semin efter en riktig plattmatch, där lagets stora svårighter att göra mål, som även länge var signikativt för seriespelet, visade sig med mer än önskvärd tydlighet.Dessutom bjöds det friskt på mål åt andra hållet.

Nu har Hoyzer chansen att ta revansch på sig själva. Motståndet kommer i form av Partizan STHLM, Staden, Kontra STHLM, BK Planekonomi, Kronan, Svineri Måndag, samt regerande cupmästarna Spöket som också satte stopp för Hoyzers gulddrömmar ifjol.

Lördag den 16 april går cupen av stapeln på Skarpnäcks Bollplans grus. Redan imorgon söndag kl 17 kommer lottningen att äga rum, då kombattanterna ska delas upp i två grupper.

Läs mer om Aprilcupen här!