Decimerat Hoyzer Girlz föll ihop

Det var äntligen dags för omstart av seriespelet, men Hoyzer Girlz fick en mardrömsstart på vårsäsongen. En spelare kort orkade inte laget bjuda BK Sol något riktigt motstånd och förlustsiffrorna skrevs därefter.

Det var inte mycket som klickade för Hoyzer Girlz under onsdagens match. Redan dagarna innan hade det varit svårt att få ihop ett spelsuget lag.

Mötet med BK Sol, som endast lyckats kamma hem ynka tre poäng första halvan av säsongen, kunde tyckas bli en lätt match. Väl vid matchstart fattades en spelare i Hoyzer Girlz och oro uppstod. Girlzen tvingades spela en spelare mindre på planen, ett icke helt optimalt koncept efter att levt det ljuva livet under semestern.

Den enda Hoyzerspelare som briljerade i matchen var Linnéa Granberg som vaktade buren. Många bollar räddade,s men ett utmattat Hoyzer Girlz orkade inte jobba hem och många mål blev det för BK-sol. Hela fem stycken! I slutminutrarna lyckades Karin Hailee skotta en boll på en av motståndarna, varpå bollen sakta rullade in i mål. Det var inga direkta glädjeskutt när nollan spräcktes.

Den stora frågan vi alla ställer oss nu är om Hoyzer Girlz ska hitta tillbaka till det stabila och vägvinnande spelet från i våras? Eller är glansdagarna förbi? Det återstår att se. Nästa match är redan nästa onsdag mot Nypan FC på Västboda BP.