Hoyzer diskvalificerade

Så är det dags igen: Läsarna sätter frukostölen i halsen, rasar och ropar AVGÅ! Anmälan till utomhusserierna är inskickade i tid till deadline och klubbens årliga stämma skall enligt uppgift ha gått relativt lugnt till. Ändå möts vi av chockbeskedet att Hoyzer diskas. Vi kommer inte att vinna titeln Årets korplag i Stockholmskorpens tävling…

Vi på redaktionen kände att vi praktiskt taget hade segern som i en liten ask. Gratis anmälningsavgift till seriespelet, samt en bekräftelse på det vi redan visste, dvs att vi är korplaget med stort ”K”. Korpen Stockholms regler var dock tydliga på den punkten. En medlem i tävlingsjuryn för Årets korplag är knuten till Hoyzers spelartrupp och vi får väl ha viss förståelse för att det kan tolkas som jäv. Vi är t o m rätt så övertygade om att vederbörande skulle rösta med hjärtat, även om vi rent objektivt torde vara storfavoriter till titeln med eller utan hjälp av juryn.

Läs Hoyzers diskvalificerade tävlingsbidrag

Hoyzer får helt enkelt hitta andra sätt att få återupprättelse efter fiaskosäsongen 2013. Räkna med att vi på Redaktionen kommer att göra vårt bästa för att vara spetsigare med bevakningen och mer på tårna denna säsong!