Hoyzerpizzan

En starkt bidragande faktor till den storsatsning som ledde till serieguldet 2008 var den omläggning av kost och dryck som pådyvlades spelarna från 2007. Mannen bakom denna prestationshöjande revolution gick under namnet Dietisten. Hoyzerspelarna ordinerades en kost baserad på klassiker som exempelvis köttkonserver, smörgåstårta, korv med bröd, plankstek, pizza och den diaboliska korsbefruktningen av de två sistnämnda – Hoyzerpizzan!. Naturligtvis att sköljas ned med gyllene maltdryck. Som sagt, resultatet lät inte vänta på sig, då forna bottenlaget Hoyzer Boyz redan året efter kunde ta hem serien! Även en trasig klocka visar rätt tid två gånger om dygnet, säger ni. Men efter några mediokra år som stabilt mittenlag var det dags igen. 2012 flyttade Hoyzer in på stamhaket Micken Räv som inte var sena med att presentera en egen version av Hoyzerpizzan. Även denna gång ledde det till en guldkantat pizzabottnad säsong med inslag av baconlindade sparrisar och pommes duchesse. Hoyzer Boyz presterade på topp och tog hem såväl Hoyzer Cup som seriesegern!