Sveriges snyggaste klubbmärke

Som bekant tar Hoyzer ära i att vara världens kanske sämsta storlag, vars prestationer är större vid sidan av gruset än på detsamma. Detta till trots har Hoyzer Boyz både vunnit serien och den egenarrangerade cupen två gånger. Men de icke-sportsliga segrarna har varit om möjligt ännu tyngre. Hoyzer blev utnämnt till Årets lag i konkurrens med 800 andra amatörlag på SvenskaFans, blev utnämnda till Södermalms coolaste korplag och så var det ju senast det där mer klubbmärket. Det är nog inte förmätet att påstå att den titel klubben är mest stolt över är utnämningen till Sveriges snyggaste klubbmärke, där Hoyzers Svarta Gam först defilerade hem omröstningen med stor marginal och därefter också blev juryns slutgiltiga val. Således, om någon undrar, har Hoyzer Sveriges snyggaste klubbmärke. Utropstecken! Punkt.