Ecce Hoyzer: Svarta Gamen reser sig ur askan!

Var befann du dig när Hoyzernytt lades ned? Många är vi som minns den trettionde april 2017 med sorg – den dystra dag då vi kunde läsa avskedsbrevet som blev den sista Hoyzerartikeln på SvenskaFans.

När den omedelbara chocken lagt sig kom tomheten, sedan mörkret. En form av påtvingad mediaskugga som på hoyzerska visserligen inte betydde att någon förskonats rapporteringar eller resultat, bara att det hela varit begränsat till kortare kommunikéer på sociala medier.

Men nu har den stolta Svarta Gamen äntligen byggt ett nytt bo i cyberkosmos, en plats där ni kommer att kunna avnjuta såväl insiktsfulla reportage, detaljerade matchreferat, historik och kuriosa kring klubben samt inte minst ett lödigt mediearkiv där samtliga gamla artiklar från Hoyzernytts elva år på SvenskaFans finns samlade!

Välkommen till vår nya sida – kort och gott kallad HOYZER – som kombinerar gamla Hoyzernytts nyhetsrapportering och vassa pennor med ett helikopterperspektiv på alla hoyzerska sportsliga verksamheter. Här ska helt enkelt allt finnas för den Hoyzerfrälste!

Under fredagen den fjärde maj kommer vi successivt att fylla på med artiklar, så håll gamgluggarna öppna, här eller via våra konton i sociala medier. Vi ber på förhand om överseende med barnsjukdomar och att sajten fortfarande är under uppbyggnad. Som ni säkert förstår kommer det dessutom att vara lite glest under vissa kategorier här i början, men misströsta inte. Vårt kompetenta och ivriga gäng Hoyzerskribenter kommer snart att få upp farten och när säsongen väl kommit igång, då lär vi ha gjort det!

Nu kör vi
/Redaktionen

Vad är vad på webbplatsen?

  • Ettan är vår framsida, vår löpsedel, med det allra senaste i olika kategorier.
  • Under rubriken Om Hoyzer hittar du en komprimerad historik om klubbens tillkomst och prestationer.
  • I Seriespel hittar du spelade och kommande matcher, resultat och serietabeller.
  • Nyheter är precis vad det låter som. Nyheter, matchreferat och notiser om allt möjligt som berör Hoyzer.
  • I avdelningen Fokus hittar du mer personligt innehåll som krönikor, läsvärda fördjupningar, spelarporträtt och tillbakablickar.
  • Rubriken Kuriosa döljer intressanta och ibland roliga fakta, historik och onödigt vetande om Svarta Gamens lag.
  • I Arkiv har vi lagt alla Hoyzernytts gamla artiklar som publicerades mellan åren 2007 och 2017 på SvenskaFans.
  • I vår Webbshop kan du hitta mängder av kläder och prylar med väldigt hoyzerskt motiv.