Grupperna till Hoyzer Cup lottade

Hoyzer Cup firar tioårsjubileum med jubel och klang! Tolv lag, jämnt fördelade i klasserna dam och herr gör upp om ära, berömmelse och kromade pokaler. Under söndagen lottades grupperna!

När grusdöden sprider sig som en farsot står sig Hoyzers Cup som en återkommande påminnelse om naturmaterialens överlägsenhet mot plastvansinnet som drabbar människor, miljö och inte minst fotbollen. Den vartannatåriga fotbollsturneringen firar i och med sin sjätte upplaga tio år och extra glädjande är att man gör det med rekordmånga deltagande lag.

Sex damlag och lika många herrlag kommer att mönstra Hökarängens grusplaner i skuggan av Högdalstoppen. Gruppindelningen lottades som följande:

Dam A:
Hoyzer Girlz
Oklart Häng
Vega

Dam B:
Blazing Locas
Ulven
BK Benbrott

Herr A:
Hoyzer Boyz
Uppsala Fotbollskamrater
MaPs Capitals

Herr B:
Partizan STHLM
Kronan
Svineri Måndag

Alla lag i respektive grupp möter varandra. Gruppsegraren är direktkvalificerad till semifinal, medan tvåan möter trean i den andra gruppen och vice versa. Segraren i denna utslagsmatch lottas sedan till semifinalsspel mot en av ettorna. Finalerna beräknas vara färdigspelade lagom till kl 16 då kalaset avslutas med ett besök på stamhaket Mickel Räv.