Bildspecial: Hoyzer Cup 2018

Det blev som vanligt en trivsam fest med god stämning, god mat och extremt god sportdryck! Men det spelades även fotboll, där vi både fick se ett nytt och ett gammalt mästarlag. Här kan du se en del av de bilder som togs under cupen.

Hoyzer Cup, världens förmodligen sista internationella fotbollsturnering på grus, avgjordes i lördags. Efter ett sent avhopp var det elva taggade lag som ställde upp på Hökarängens Bollplan och bjöd på såväl fotbollsgodis och vinnarskallar som skratt och glädje.

Hoyzer Girlz spelade fin fotboll, men tappade ledningen i slutsekunderna i ett par matcher, vilket innebar att de missade finalspelet. Något bättre gick det för Hoyzer Boyz som vann sin grupp, men åkte på stryk i semifinalen.

Damklassen var över lag en jämn tillställning med små marginaler i många matcher. Finalen stod till slut mellan Blazing Locas och Oklart Häng där de senare välförtjänt fick lyfta såväl cuppokal som ett flak gyllene sportdryck.

I herrklassen gjorde Hoyzer Boyz banemän Partizan STHLM upp om bucklan med Svineri Måndag. Efter en mållös tillställning avgjorde Svineri efter gastkramande straffdramatik och försvarade därmed cuptiteln från 2016.

Stort tack till deltagande lag, funktionärer och publik för ännu en toppencup i fotbollsgemenskapens tecken! På återseende 2020!