Årets Hoyzerhjältar koras!

På lördag går Hoyzergalan, tillika Svarta Gamens Sportklubbs avslutningsfest av stapeln! Till skillnad från årets ojämna sportsliga insatser finns bara vinnare på stamhaket Mickel Räv i Hökarängen där det kommer att frossas i kurdisk buffé, öl och hoyzerskt samkväm. Och naturligtvis delades hedersutmärkelserna för det gångna årets prestationer ut. Sist men inte minst ska klubben högtidlighålla att det är tio år sedan Hoyzer Girlz bildades!

Då fotbollsvärldens mest ärofyllda utmärkelser för den gångna säsongens prestationer ska delas ut går Messi, Marta och Ronaldo ständigt lottlösa. Guld- och diamantbollar och dylik rysch-pysch framstå som de smaklösa skämt de är i skuggan av de hoyzerska troféerna. Och stjärnglans mäts inte i miljardbelopp utan i karaktär och värdighet. Typ.

Vi får veta vilka som får årets hedersutmärkelser utan att för den delen påtvingas teveformatets putslustiga pausvitsar, produktplaceringar och så kallad underhållning. Däremot utlovas öl i Hoyzerölglas, shots i Hoyzershotglas och någorlunda trevligt sällskap när laget med Sveriges snyggaste klubbmärke ska firas. Som om inte detta vore nog firar Hoyzer Girlz tioårsjubileum, vilket kommer att uppmärksammas extra under kvällen!

Frågorna är många och svaren får den som gör spelarna sällskap på Mickel Räv. I centrum står såklart Svarta Gamens förkämpar i Hoyzer Boyz och Hoyzer Girlz, men alla med ett dunkande gamhjärta är välkomna! Om du mot förmodan ändå missar denna högtid kommer vi under kvällens lopp rapportera från galan i våra sociala medier. Missa inte!