Matchtrupperna i premiären

Väntan har varit lång och kvalfyllt, men ikväll är det äntligen seriepremiär för Hoyzer! Här är de spelare som är uttagna till kvällens matcher.

Även om vi sett till temperaturen lika gärna skulle kunna fira julafton är det faktiskt vår och dags för äkta korpfotboll utomhus! Som bekant spelar båda Svarta Gamens lag på tisdagar, vilket innebär dubbla premiärer ikväll.

Först ut är Hoyzer Girlz som har avspark 19.15 på Västboda BP. För motståndet står PIA, tabelljumbo i division 1 förra säsongen. Vi reserverar oss för sena ändringar och kompletteringar av matchtrupp, men i skrivande stund är följande spelare klara för matchspel:

Helena Malm (MV)

Tara Svensson

Sofie Danielsson

Mia Mildo Högberg

Daniela Diaz Aldana

Malin Hansson

Martina Bergman

Theres Berglund

Emmy Angeklint

Ett par krossbollar norrut, närmare bestämt på Gubbängens BP, kliver Hoyzer Boyz på säsongen. Klockan 20.30 blåser domare Maria Makar igång matchen mot ACW. Sportchef Bjørnar Berger presenterar följande matchtrupp:

Niclas Josefsson (MV)

Micke Ek

Anton Knopff

Paolo Ramirez Criales

Marco Ortolani

Carlis Fridlund

Magnus Holmgren

Bjørnar Berger

John Hardy Hollingworth

Pontus Österholm

Återstår att se om det blir segerrusiga eller nedslagna spelare som sammanstrålar på Mickel Räv senare på kvällen!