Kvällens matchtrupper

Premiärerna är avklarade och alla eventuella nerver borde ha släppt lagom till kvällens matcher. Här har ni spelarna som ska förvalta Svarta Gamens färger i den andra serieomgången!

Äntligen är serierna igång och Hoyzers båda lag tar sig an andra omgången med olika förutsättningar. Hoyzer Girlz lär vara stärkta av förra veckans vinst, men har i skrivande stund kort om avbytare till kvällens match. Kvällens motståndare är välbekanta Sörskogen Finest som spelade i Girlzens serie också förra säsongen. Då slutade matcherna lagen emellan 2-2 och 1-2 till Sörskogens favör, så motståndet är förmodligen tuffare än i premiären. 19.15 är det avspark på Västboda BP!

Helena Malm (MV)

Martina Bergman

Malin Hansson

Andrea Kumlien

Theres Berglund

Emmy Angeklint

Daniela Diaz Aldana

Malin Jonsson

Hoyzer Boyz är garanterat revanschlystna efter en premiär där spelet hackade betänkligt, vilket också helt rättvist gav noll pinnar till gamboet. Motståndarna Gaisare STHLM vann däremot sin premiärmatch. I Hoyzer Boyz är, till skillnad från hos damlaget, bänken full. Noterbart är att Ivan Alushkin gör tävlingsdebut mellan stolparna i ett lag som behöver sätta sitt grundspel för att rubba motståndare på den här nivån. Om detta lyckas får vi se kl 20.30 på Gubbängens bollplan.

Ivan Alushkin (MV)

Micke Ek

Anton Knopff

Paolo Ramirez Criales

Andreas Backlund

Marco Ortolani

Carlis Fridlund

Johan Wikström

Magnus Holmgren

John Hardy Hollingworth

Pontus Österholm