Comebacker i matchtrupperna

När Hoyzer kring lunchtid släppte de preliminära matchtrupperna inför kvällens matcher fanns glädjande nog ett par viktiga comebacker med bland namnen. Förhoppningsvis blir det glada miner på Mickel Räv efter matcherna!

Dags för den tredje omgången! Hoyzer Girlz fick ett tufft uppvaknande mot Sörskogen Finest förra veckan, där ett par svaga minuter och ineffektivitet avgjorde matchen till motståndarnas fördel. Inte lär det bli enklare ikväll då serieledarna Vega FC står på menyn. Glädjande för Hoyzer är att brytningssäkra backen Karin Hailee gör comeback efter sin korsbandsskada som hållit henne från spel sedan i somras. Noterbart är även att Madelene Schander gör sin första match i Hoyzertröjan! Avspark 19.15 på Västboda bollplan.

Helena Malm (MV)

Madelene Schander

Tara Svensson

Sofie Danielsson

Mia Mildo Högberg

Daniela Diaz Aldana

Karin Hailee

Martina Bergman

Theres Berglund


Hoyzer Boyz var värda ett bättre öde i förra omgången. Fjolårets ineffektivitet när det gällde att sätta chanserna gjorde sig påmint, men till skillnad från då skapades mängder med lägen. Kanske får Hoyzer det nödvändiga verktyget ikväll då de senaste årens interna målkung Fabian Lakander gör sin första match för säsongen. Återstår att se om den kvickfotade och temperamentsfulle göteborgaren lyckas undvika att snacka till sig ett kort och istället låta foten tala. Matchen startar 20.30 på Gubbängens bollplan.

Ivan Alushkin (MV)

Fabian Lakander

Micke Ek

Paolo Ramirez Criales

Marco Ortolani

Per Levin

Carlis Fridlund

Johan Wikström

Bjørnar Berger

John Hardy Hollingworth

Pontus Österholm