Serierindelningen är här!

Korpens preliminära serieindelning är ett lika säkert vårtecken som blåsipporna som ute i backarna står. Helt klart är att det blir tisdagar som blir veckans gula dag, då både Hoyzer Girlz och Boyz spelar på bekvämt gångavstånd till uppsamlingslokalen Mickel Räv!

Försäsongen är en intensiv period för vart korplag med någon form av självaktning, Hoyzer icke undantaget. Nu vet vi i alla fall var och när lagen spelar sina matcher, samt det något preliminära motståndet. Det senare vet vi kan ändras de närmaste veckorna.

Att tisdagar blir matchdag ställde till en del oreda för klubbens planering, då det var dagen då träningsplan var bokad. I en stad med alldeles för få fotbollsplaner per capita är det i princip omöjligt att få sammanhängande tider som inte ligger på tunnelbanelinjernas slutstationer. Nu ser det ut att lösa sig ändå och bägge lagen har sina träningar på tisdagar fram tills serien börjar. Därefter lutar det åt söndagsträningar.


Åter till serieindelningen! Klart är att Hoyzer Girlz fortsätter att spela sina matcher på Västboda BP och liksom ifjol blir det spel i division 3, med i skrivande stund en hel del bekanta lag som motståndare. Noterbart är att serien i nuläget bara har sju lag, vilket förmodligen kan innebära en komplettering med ytterligare ett lag.

Hoyzer Boyz hade förmodligen välkomnat en degradering till lägre serier efter fjolårets fiasko, men liksom Girlzen behåller man spelplats och division, med andra ord Gubbängens BP och division 6. Lyckligtvis är de bästa lagen från ifjol uppflyttade, så vi hoppas att det blir en jämnare serie i år.

Redaktionen lär få anledning att återkomma då serierna är helt spikade och vi har scoutat motståndarna mer ingående!