Ingen seriestart innan sommaren

Korpen Stockholm tog inte helt oväntat beslutet att inte starta fotbollsserierna. Istället planeras enkelmöten i divisionerna som startar till hösten.

Det var ett trist besked från Korpen Stockholm, om än sett till omständigheterna både förståeligt och ganska väntat:

Korpen Stockholm har idag tagit det tråkiga beslutet att alla planerade seriematcher under vårsäsongen ställs in. Beslutet är fattat utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att inga tävlings- eller träningsmatcher för seniorspelare ska spelas just nu, detta för att minska smittspridning. Dagens beslut innebär att seriespelet istället kommer att starta i augusti.

De spelscheman som nu finns tillgängliga på vår hemsida och i vårt IT-system är inte giltiga och kommer göras om utifrån de nya förutsättningarna. Det här kommer i många fall betyda att divisionerna spelas som enkelmöte, där vissa undantag görs där divisionen innehåller färre än sju lag. Vi kommer under de närmaste veckorna arbeta med att få till ett så bra spelschema som möjligt. Första omgången beräknas spelas vecka 33.

Hoyzer får med andra ord vänta på seriepremiären till efter sommaruppehållet. Extra tufft för Hoyzer Boyz som hade sett fram emot sin första serieseger på över 600 dagar.