Tredje gången gillt för seriestart?

Två gånger om har Svarta Gamens Sportklubb Hoyzer laddat för seriepremiär. Två gånger har denna fått skjutas på framtiden. Det startdatum som gäller för Hoyzers medverkan i Korpen Stockholms fotbollsserier är nu tisdagen den 11:e augusti. Törs vi hoppas på tredje gången gillt?

Av anledningar som alla vid det här laget är välbekanta med blev vårens seriespel inställt. Bara dagar innan elitfotbollen klargjorde att de skulle starta sina serier beslutade Korpen Stockholm sig för att ta det säkra före det osäkra och flytta fram seriestarten till augusti. Till skillnad från de tidigare planerade seriestarterna finns det denna gång anledning att tro att det faktiskt blir av. Som bekant har elitfotbollens seriespel kommit igång, om än utan publik och med strikta förhållningsregler som av allt att döma även kommer att tillämpas i Korpen. Dels genomfördes Korpen Stockholm Cup förra helgen vilket, såvida inte en väldig massa deltagare insjuknar eller får virussymptom, borde bädda för den planerade seriestarten.

Klart är att det blir en enkelserie där samtliga lag alltså möts en gång istället för två. Samma serier och motstånd gäller för både Hoyzer Boyz och Girlz, men där damlaget fått påfyllning i sin division i form av Elverket Gäris. Så bägge lagen spelar därmed en serie på sju matcher. Liksom de senaste säsongerna har dam- och herrlaget samma speldag, vilket bäddar för gemensam uppslutning på Mickel Räv efter match!

Vi håller tummarna för att speldatum och tider står fast denna gång:

Hoyzer Boyz, div 6 Söder

Tis 11 aug 21:15 FC Söderort – Hoyzer Boyz

Tis 18 aug 20:30 Hoyzer Boyz – Uppta FF

Tis 25 aug 20:30 FC Nickduell – Hoyzer Boyz

Tis 1 sep 21:15 Honolulu Honey Hunters – Hoyzer Boyz

Tis 8 sep 21:15 Hoyzer Boyz – FC Bärselona

Tis 15 sep 20:30 Skogens Vänner – Hoyzer Boyz

Tis 22 sep 20:30 Hoyzer Boyz – BK Träben

Samtliga matcher spelas på Gubbängens Bollplan

Hoyzer Girlz, div 3 Söder

Tis 11 aug 20:00 Hoyzer Girlz – TT United

Tis 18 aug 18:30 Sörskogen Finest – Hoyzer Girlz

Tis 25 aug 19:15 Hoyzer Girlz – Bondegatans Bajare FF

Tis 1 sep 20:45 PIA – Hoyzer Girlz

Tis 8 sep 18:30 Hoyzer Girlz – Elverket Gäris

Tis 15 sep 20:45 Hoyzer Girlz – Vråkboll

Tis 22 sep 19:15 Breast Friends BF – Hoyzer Girlz

Samtliga matcher spelas på Västboda Bollplan