Hoyzer återuppstår som mixlag

Med tanke på den ström om kondoleanser och ledsna smilyfigurer som strömmade in efter artikeln om att både Hoyzer Boyz och Girlz skulle lägga ner verksamheten stod en sak klar: Dagens internetkonsument läser bara rubriken, kanske ingressen, men inte hela artikeln.

Således, för att understryka rubriken och för att undvika missförstånd kommer härmed ett förtydligande, som alltså gick att läsa redan i nämnda artikel. Hoyzer kommer att fortleva som korpfotbollslag, men kommer 2023 att spela i mixlagsserien. Kanske några av smilysarna är ledsna över det beskedet, men ni andra som satte frukostölen i halsen kan andas ut.

Det är spelarna själva som tagit beslutet att slå ihop dam- och herrlag, då det blivit allt svårare att få ihop två fulla lag. Eller, det är ganska lätt att få dem fulla, men däremot inte tillräckligt många till varje match eller träning. Så torka smilytårarna, ni har inte sett det sista av Hoyzer!