Hoyzer blåsta på premiären

Under tisdagen träffades Hoyzer av beskedet att det inte blir någon premiärmatch i mixlagsserien. Detta efter att lagets tilltänkta motståndare Microsoft Fotboll dragit sig ut ur seriespelet. Hoyzer och deras fans får således vänta på seriepremiären till nästa vecka.

Seriepremiären låg i luften. Det märktes på träningen och diskussionsforumen att allvaret var stundande. Skulle den ihärdiga träningen bära frukt när laget väl ställdes på en fotbollsplan mot helt okänt motstånd? Skulle premiärnerverna hålla eller brista?

Således kom beskedet om att premiärmotståndarna Microsoft Fotboll dragit sig ur som något av en chock, ett antiklimax och en i frustration outlöst uppladdning. Microsoft hade helt enkelt inte fått alla bytes på plats, vilket förutom ändrat spelschema och två färre möten för samtliga lag i serien, innebär att Hoyzer blir sist ut i division 1 att begå premiär. Och detta nästa vecka då Käftis United, förhoppningsvis, står för motståndet.

Besvikelsen var naturligtvis stor i Hoyzers spelartrupp, men nu får truppen å andra sidan en vecka till på sig att spela ihop laget. Korpen har ändrat spelschemat men öppnar också för möjligheten att det kan tillkomma ett slutspel för att kompensera för utebliven speltid.

Spelprogrammet på sajten är uppdaterat