Nyekiperade Hoyzer begår seriepremiär

Den 10 maj är det inte bara seriepremiär för Hoyzers mixlag. Det är nämligen även premiär för den nya matchtröjan!

Något försmädligt fick Hoyzer som bekant stå över förra veckans premiäromgång efter att en av de tilltänkta motståndarna sent om sider hoppat av serien. Desto roligare att laget istället får tillfälle att begå sin senarelagda seriepremiär iklädda det sprillans nya matchstället.

Tröjan även denna gång från tyska Puma är något av en minimalistisk önskedröm, där klubbmärket exponeras direkt på den höggula textilen istället för den inramade, broderade guldsköld som varit bruklig under många år. Helhetsintrycket tillsammans med tröjans svarta detaljer ger ett otroligt stilrent och elegant intryck.

John Hardy Hollingworth poserer stolt i sitt nya tröjnummer

Hoyzer fortsätter även sitt goda samarbete med Swedwise som för första gången upptar den exklusiva framsidan, som vanligt på ett snyggt vis som fungerar väldigt bra med tröjans skärning och utformning.

Vi har sagt det förut, men kanske är detta den vackraste Hoyzertröjan någonsin? Kom och upplev den lajv 19.45 då Hoyzer ställs mot Käftis United på Västboda bollplan.