Årets första trepoängare!

Hoyzer tog på onsdagen en komfortabel 5-0-seger mot FC Blomman, vilket även var lagets första seger någonsin i mixlagsserien. Smolk i bägaren var att matchen aldrig spelades.

Revanschsuget var påtagligt i den hoyzerska matchtruppen efter förra veckans skandalmatch. Äntligen skulle man få möta FC Blomman och gå på sommarledighet med en bättre magkänsla än vad som infann sig föregående onsdag.

Den första matchen mot FC Blomman sköts som bekant på upp motståndarnas begäran och något nytt speldatum är ännu inte satt. Matchen skulle med andra ord bli den första lagen emellan. Nu visade det sig att Blomman även denna gång fått problem att ställa ett lag på Västbodas plastgräs.

Vid middagstid på onsdagen inkom ett önskemål om att flytta även den matchen. Efter ett kort extrainsatt styrelsemöte beslutades att Hoyzer denna gång inte skulle vara lika tillmötesgående som första gången. Att få till två matchflyttar när den första inte ens är spikad kändes som något dömt att rinna ut i gruset. Ett ultimatum för att ta fram förslag på en ny tid för den tidigare flyttade matchen lämnades också.

Således lämnade Blomman denna gång walkover. Otroligt tråkigt för Hoyzer som sett fram emot en fin vårsäsongsavslutning i strålande solsken, gyllene sportdryck i Hoyzerglasen på Mickel Räv, gärna förstärkt med en välförtjänt och efterlängtad trepoängare i ryggen. Nu blev det en 5-0-seger på pappret utan att behöva ställa skorna på planen.

Obekräftade rykten från en anonym källa med god insyn i klubben gör gällande att Hoyzer istället firar segern med den där sportdrycken på hemlig plats.