Framgångar för Kampanj X

Kampanj X, Hoyzer Boyz målsättning att locka fler än tio personer till sina matcher, är redan en succé och vi i laget har våra supportrar att tacka för allt stöd. Vi hoppas att det fortsätter att utvecklas i positiv riktning med fler och fler som hittar till Långbro BP.

Som lagets representant och lagkapten vill jag tacka alla som dök upp på måndagens match mot Sparta Hornstull. Det skapade ett mäktigt tryck som stöttade och inspirerade oss på plan till att spela upp oss från en inledningsvis ganska undermålig nivå. Att vara obesegrade efter två omgångar stärker hela klubben och förhoppningsvis också den öppna och varma relationen till våra anhängare.

Glädjande var också att nya supportrar hittat till familjeläktaren och att allt fler hittar till Hoyzer Boyz webb-shop (https://shop.spreadshirt.se/hoyzer/) och pryder sig i gamens färger för att ge en extra imponerande inramning. Passa på att gör dig sommarfin i årets modefärger gult, svart och brunt!

I brist på en offentlig ursäkt från korpens kansli för slarvet med att registrera rätt resultat vill jag be om ursäkt å deras vägnar. Jag förstår att det skapade stor irritation i supporterled och att det är lätt att få känslan att Hoyzer motarbetas systematiskt. Även vi spelare vill kunna njuta av att titta på en korrekt tabell dagen efter en trepoängare. Men nu är det åtgärdat och går resultaten vår väg kan vi rentav leda serien efter nästa omgång, något som aldrig hänt i Hoyzer Boyz historia.

Tveklöst kommer våra supportergrupper att gå i bräschen för Hoyzer Boyz fortsatta triumfer på plan. Vi vädjar också om en snar, fredlig lösning på den medialt något uppförstorade motsättningarna mellan våra supporterfalanger. Oavsett falang så stöttar ni oss bäst genom att gå på matcherna, skapa en positiv supporterkultur och heja fram Gamens Gäng till seger.