Fortsatt tungt för Hoyzer Girlz

Fem raka segermatcher har, onsdagens match mot Sega Råttorna inräknat, följts upp av fyra raka och synnerligen rejäla förluster. Vad är det som händer i Hoyzer Girlz?

Hoyzer Girlz ett lag i kris. Efter fjärde raka förlusten är det är sargat Hoyzer Girlz som kvarstår. Den så höga närvaron av spelare i början säsongen är som bortblåst.

Måltorka, ömma ljumskar och dålig hälsa är bara några av de problem som Hoyzer Girlz kantats av under starten på andra halvan på seriespelet.

Under onsdagens match fanns det hopp om en seger, men det märktes ganska snart att motståndarna Sega råttorna skulle komma att kamma hem de dyrbara tre poängen.

Sega Råttorna körde samma taktik som vid lagens första möte med en offensiv spelare som stod och väntade vid målet och en back vars dribblingsteknik till och med Zlatan skulle ha svårt att bemästra.

Kämparanda fanns hos Hoyzer Girlz under hela matchen och spelet var stundtals okej. Trots detta slutade matchen med förnedringssiffrorna 4-0 till Sega Råttorna.

Det finns många frågor kring krisen i Hoyzer Girlz; Vad har hänt med närvaron vid match? Borde kapten Svensson avgå? Vart tog den trogna supporterskaran vägen? Har laget druckit för lite öl under semestern?
Viktiga frågor som tål att tänkas på!

Nu gäller det att varje spelare kammar till sig om det ska bli någon vinst! Nya tag tas onsdagen 7 september 21:15 mot TGC på Västboda BP.