Kampanj X

I premiären fick vi spelare njuta sötman av den 8:e spelarens outtröttliga stöd. Nu är det dags att ta det till nästa nivå! Vi ska bli bättre och vi hoppas att ännu fler supporters sluter upp för att stötta Gamens Gäng till tre poäng!

Som lagkapten och spelarnas ombud vill jag tacka våra supporters för det underbara stödet i premiärmatchen. Tyvärr kunde vi inte bjuda tillbaks med en seger, men det kommer. Vi kan ännu bättre än vi visade i måndags och med supportrarnas hjälp kommer det inte dröja länge förrän vi inkasserar första trepoängaren.

Kampanj X har målsättningen att locka tvåsiffrig publik till Hoyzer Boyz matcher. Vi uppmanar alla med gamhjärta att ta med sig vänner, familj och folk med minsta gnutta av korpfotbollsintresse. I samarbete med Hertha Hoyzer Supporter Club och Kommando Hoyzer vill vi även göra nåt för att locka de minsta små. Gamisklubbensamt knattefirman Komiendå Håjser kommer vissa matcher att erbjuda ansiktsmålning och ballonger! Allt för att skapa en så skön, familjär stämning som möjligt. Och ett jävla tryck från La Curva!