Bjørnar ödmjuk inför fortsättningen

Hoyzer Boyz rivige norrman Bjørnar Berger kommenterar läget i laget, domarskandalerna och det massiva publikstödet efter säsongens första seger. 

1-0 mot Sparta Hornstull – vad är din kommentar till matchen?
Det var en rätt så bra match av oss. Lite osäker början, men vi höll ändå tätt bakåt. Efter utvisningen (på Sinan) blev det mycket bättre. Vi tände till och dominerade matchen.
Återigen kom vår organisering och löpstyrka till sin rätt.

Beskriv känslan att springa in på Långbro BP med det massiva publiktrycket från 14 åskådare.
Det känns riktig bra! Hur kul som helst att vi har supporters. Det råder inget tvivel om att de är vår åttonde man på plan.

Enligt korpens kansli så förlorade HB matchen mot Sparta med 1-0. Supportrarna är upprörda och kansliet nedringt. Ändå har de inte korrigerat resultat och tabell. Vad är din kommentar till den härvan?
Det måste bero på den skumma domaren, som inte var helt med i matchen redan ifrån start. Jag hoppas det blir fixat snarast.

Hoyzer har inte haft flyt med domsluten inledningsvis. Har domarna ett ont öga till HB?
Nja, domarna är väl som vi – inte alltid på topp. Det blir många konstiga beslut i alla riktningar

Hur laddar du om efter en sån här match?
Det är inte alls svårt. Men det är mycket att jobba på, speciellt för min del. Jag känner att jag har mycket att träna på defensivt. Timingen är inte bra och det märkts att jag inte har tränat tillräckligt med boll

Sett till hela laget då? Vad behöver ni träna på för att bli ännu bättre?
Mer grundteknik, typ skott, pass och rörelse utan boll. Fasta situationer som hörnor, frisparkar, rörelse i boxen, båda offensivt och defensivt måste bli bättre.

Vad är de största skillnaderna med Hoyzer Boyz i år jämfört med tidigare säsonger?
Sen ifjol verkar det som om vi blivit ett tajtare team, mer samspelta och bättre organiserade. Sen har jag hört rykten om att det har varit bra nivå på träningarna.

Nu är det speluppehåll ett tag, men såhär på förhand – vad tror du om nästa match mot Diplom IS?
Om vi tränar bra tror jag det blir seger!