Inför Hoyzer Boys – Smekt Sune

Från Långbro till evigheten: javisst är det matchdags igen! Ikväll står Smekt Sune för motståndet, men skadeläget gör att inga poäng känns som säkra poäng. Ska Gamen lyfta eller blir det JAS 39 Gripen-stylee?

Äntligen måndag! Som ni kunnat läsa är skadeläget i Hoyzer Boys inför kvällens viktiga match alarmerande. General Managern tillsammans med tränare och lagledning jobbar dock hårt och proaktivt för att kunna knyta värdefull kompetens till spelartruppen i de hårda tider som stundar. Hertha Hoyzer Supporter Club har fullt förtroende och uttrycker härmed sin uppskattning för det hårda arbete dessa nyckelpersoner utför till Gamens gagn.

För motståndet står ikväll stryklaget Smekt Sune. Med en mindre imponerande målskillnad på 2-15 på tre matcher kan vi hoppas på ett offensivt utgångsläge för Gamens Gäng för att snabbt tvinga motståndarna på knä. Värt att notera är att Smekt Sune faktiskt plockat en skalp. Visserligen mot bottenlaget FK Åsgarn 2.0, men ändå. Inget lag får underskattas i Söder Division 12, och vill Hoyzer Boys fortfarande vara med och slåss i toppen krävs det tre poäng i kvällens batalj.

Med så många tongivande spelare skadade eller med nedsatt förmåga krävs Disciplin med stort D. Drömscenariot skulle vara två snabba mål för att sedan kunna gå ner i tempo och kontrollera matchen. Vad som hände senast mot Diplom IS får inte, och kommer inte att hända. Vi har för varje match som spelats sett de svartgula prestera bättre och bättre boll, om än i perioder snarare än hela matcher. Taktik, engagemang och spelglädje är vad vi förväntar oss. Gör oss inte besvikna!

Det satsas stort på kvällens match. Lagets egna brygd Hoyzer Bier samt det alkoholfria alternativet Hoyzer Lemonade kommer att finnas till försäljning. Lättare förtäring i form av köttkonserver – exklusivt utvalt av Dietisten! – bjuder HHSC på för den som vill och vågar. Klacken kommer göra sitt för att föra Gamens Gäng till tre poäng.

Med Gamen mot seger!