Högtryck inför el Clásico

Det drar ihop sig till prestigederby mellan ärkerivalerna Hoyzer Boyz och Erasure BK, korpens motsvarighet till det glödheta el Clásico. Båda lagen har visat på stigande form, men frågan är vilka som vill, kan och vågar mest på Långbros grus. På måndag smäller det!

Hoyzer Boyz står tveklöst inför en av säsongens viktigaste matcher. Har man ambitionen att ta in på topplagen är en seger ett måste och efter en bra andra halvlek i senaste matchen mot tabelltvåan BK Bolltrollers har Gamens gäng ställt in siktet på sin slemma nemesis Erasure. De hade i sin tur senast lekstuga mot MiljöBoVarna och verkar ha fått upp farten inför hösten.

Men också vid sidan av gruset laddas det upp för fullt. Kan ett Erasure på hemmaplan parera Hoyzer Boyz massiva publikövertag? Hertha Hoyzer Supporter Club kommer knappast spara på krutet och vi kan bara hoppas på en publikfest med rekordmånga som stöttar sina lag. Tre pinnar till Gamboet eller en gamfjäder i Erasures lila hatt?

Väl mött på Långbros grus!

Erasure BK vs Hoyzer Boyz, måndag 27/8 kl 18 på Långbro BP 2