Hoyzer Boyz blir Hoyzer Grrlz

Årets lag Hoyzer Boyz blir ännu större, den här gången i form av en avknoppning i verksamhetsträdet. Nytt för den här säsongen är Hoyzer Grrlz, ett fotbollslag för riktigt koola tjejer. Vi får ett snack med initiativtagaren Jenny Holmberg.

Hur kommer det sig att du tar initiativ till att starta Hoyzer Grrlz?
Under en kväll med, även i Hoyzerska mått mätt, betydande mängder malt i kroppen föddes idén. Jag bröstade upp mig och i ett av mina många kaxiga ögonblick utnämnde jag mig till lagets frontkvinna och lagkapten.

Hur kom du först i kontakt med Hoyzer Boyz?
Vi träffades på Pride 2007 och det var kärlek vid första ögonkastet, inte till killarna, men till Gamen.

Jenny (t.h.) tillsammans med ett par lovande Hoyzerprospekt

Ni kommer ju ha en del att leva upp till – Hoyzer Boyz är ju kända för sin kärlek till grus, öl, stökig rock och ansiktsbehåring. Hur förhåller ni er till det?
Vi hoppas komma igång med skäggväxten när vi börjat följa dietistens råd om en balanserad kost av plankstek och malt; b-vitamin är ju bra för hårväxten.

Annars får vi jobba på andra sätt att injaga fruktan i våra motståndare som att rulla med ögonen, räcka ut tungan, visa ögonvitorna, osv. Killarna kommer snart inse att dom får fullt upp att hålla jämn takt med oss. Vi är inga duvungar, vi är gamar!

Vad söker ni för spelarkaraktärer till det nystartade laget?
Alla med ett uns vett och någorlunda maltvarmt sinnelag, som givetvis också är ena riktiga fighters på gruset. Utöver det är alla former och valörer välkomna.

Hur gör man om man vill anmäla intresse för att spela i Hoyzer Grrlz?
Man sänder kort och gott iväg ett mail med visat intresse till mig på jennyfloordry@yahoo.se