Hoyzer Boyz presenterar Oscar Hallberg

Vissa spelare är kanske inte vackra att se på pga deras bländande teknik, utan tvärtom hur de med sin kompromisslösa spelstil gör sina motspelare dåliga. Möt Hoyzers mittfältsterrier med fyran på ryggen, den av motståndarna så fruktade och hatade Oscar ”Ogge” Hallberg.

Hur kom du i kontakt med Hoyzer Boyz?
Scoutades till en provträning där jag visade upp mig från min absolut sämsta sida. Stark träningsmoral i kombination med bristande självinsikt tog mig dit jag är idag.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
Har spelat grusfotboll i IFK Örebro innan jag i ungdomlig iver gick till Örebro SK för spel på så kallat ”naturgräs”. Efter det ägnade jag femton år till att träna ned mig.

Må de hata mig blott de fruktar mig!

Hur skulle du beskriva dig själv som fotbollspelare?
Snackig, ful och extremt högerfotad. Skulle jag nämna något negativt är det kanske att jag varit en smula skadebenägen.

Beskriv ditt intryck av klubben såhär långt.
En ekonomiskt stark förening som genom hybris kan nå framgångar oavsett verksamhet. För oss spelare känns det tryggt att spela i en klubb som har en så gedigen stab. Bland annat Dietisten, General Manager, Taktikern, Bubblan och Dunken har gjort sitt yttersta för att förvandla mig till en gedigen spelare. Det finns bara ett årets lag på Grusplan. Det är lika bra att lägga ned utmärkelsen, det kan bli tjatigt om det ska vara rättvist.

Vad gör du vid sidan av fotbollskarriären?
Klipper, kopierar och klistrar in på ett kontor. Spelar 77-82-musik i Dogday.

Vad har du för målsättning inför säsongen 2008?
På det personliga planet: Fortsatt hög träningsintensitet, vara skadefri och bidra till fortsatta framgångar på och utanför plan. För klubben en högre träningsnärvaro och vinst i samtliga matcher.

Hur är formen nu under försäsongen?
Utmärkt; god kondition, hyfsat målsnitt på träningarna och ett par vunna straffprickar.

Något du vill jobba extra med inför seriestarten, individuellt och lagmässigt?
Individuellt att träna mig till framgång. Det finns saker att jobba på, men det tänker jag inte ge motståndarna. Lagmässigt att bli ett allt mer välgrusat maskineri. Vi ska mala ned våra motståndare, inte spela som någon slags frisk fläkt.

Namn: Ogge Hallberg
Nummer: 4
Position: Yttermittfältare
Ålder: 31 år
Längd: 178 cm
Matchvikt: 72 kg
Säsonger i HB: Detta blir den andra