Hoyzer Boyz presenterar Ola Wiklander

Tidigare säsonger har han varit Hoyzer Boyz enda renodlade striker. I år ser det bättre ut på den fronten, men Hoyzerveteranen Ola Wiklander siktar ändå på att behålla platsen. Möt lagets tilltänkta måltjuv med nummer 6 på ryggen.

Hur skulle du beskriva dig själv som fotbollspelare?
En fruktansvärt arg, frustrerad, orädd och alldeles för osjälvisk anfallare. Snabb, men emellanåt lite väl trubbig. Slår ogärna enkla passningar.

Vad gör du vid sidan av fotbollskarriären?
Ställer saker och ting till rätta.

Vad var mest minnesvärt från föregående säsong?
Derbysegern mot Erasure och Hoyzerfesten, samt resterande kringarrangemang.

Vad är du mest nöjd med vad gäller din egen prestation den gångna säsongen?
Att jag överlevde, inte missade särskilt många matcher och gjorde en del mål. Jag är/var dessutom nöjd med det dammiga skoavtryck mina shorts kunde stoltsera med, efter att en målvakt (från någon lallargäng vars namn jag inte ens bemödat mig lägga på minnet) gjort sitt bästa för att medelst en hård, välriktad, hoppspark försöka sätta stopp för ett eventuellt framtida faderskap för mig.

Vad har du för målsättning inför säsongen 2008?
Vi ska vinna serien. Allt annat är en besvikelse.

Hur är formen inför säsongen?
Stigande i en rasande takt. Snart når jag taket.

Något som måste bli bättre i år?
Lagmässigt ser det bättre och bättre ut, även om vi fortfarande måste jobba på att minimera de onödiga misstag vi har en tendens att servera motståndarna. Personligen försöker jag jobba med att bli mer sjävisk. Jag ser det som en gåva till laget, publiken, mig själv och fotbollen som konstform.

Hur slutar derbyna mot ärkerivalen Erasure?
5-0 på WO x 2, då de fega syntharpiltarna inte ens törs bjuda upp till dans.

Namn: Ola Wiklander
Nummer: 6
Position: Anfallare
Ålder: 29 år
Längd: 186 cm
Matchvikt: 70-72 kg
Säsonger i HB: Detta blir den 4:e.