Förlust för Hoyzer Girlz mot Lady Vikings

Det blev en tung förlust för Hoyzer Girlz på måndagskvällen – efter 40 minuters spel blev resultatet mot Lady Vikings 1-3. Men trots det fanns det ljusglimtar i Hoyzers spel som bäddar för positivt framtida spel.

Med nio spelare på plats stod Hoyzer Girlz inför ett ovant faktum – att inte ha avbytare när tröttheten sätter in samt inte ha sin nyförvärvade målvakt på plats. Det var dessutom ödsligt tomt på åskådarplatsen, inte en Hoyzerboy så långt ögat skådade.

Matchen började skakigt med lite felpassningar och missförstånd men Girlzen kom snabbt in i tempot. Lady Vikings visade snabbt sin förkärlek för tacklingar och fult spel, något som bla forwarden Jennie fick smaka på ett flertal gånger. Domaren såg som vanligt ingenting och sin vana trogen, stod han i vägen för en och annan hoyzerpassning.
Hoyzer spelade bra, hade flertal målchanser men lyckades inte klämma in dom i nätet. Det var inte förrän underläge med 0-2 som Jennie iskallt satte bollen bakom målvakten efter ett snyggt anfall. Efter detta jagade Hoyzer kvittering men Vikingarna hade turen med sig denna kväll och lyckades göra ett ytterligare mål som ledde till slutresultatet 1-3.