Söt seger mot Runa BK

Det var utan svårigheter Hoyzer Girlz vann mot Runa BK med 3-1, även om målen hade kunnit vara flera.

Det var ett fulltaligt och taggat Hoyzer Girlz mot Runa BK på måndagskvällen. Hoyzer dominerade den första halvleken och jobbade med sitt, nyligen införda, passningsspel. Ett vinnande koncept som Girlzen funderar på att behålla.
Det var målsäkra Jennie som efter några nära måltillfällen äntligen satte bollen i nätet – en markrullare som passerade Runas målvakt på ett säkert sätt. Det dröjde inte länge in i andra halvlek när Jennie var i farten igen; en assist från vänsterkanten som Jennie förvaltade på bästa sätt och 2-0 var ett faktum.

Nu började Runa jaga på allvar och vid ett hörntillfälle fick en Runare pannan på bollen som turligt gick in i mål. Detta var inget Girlzen kunde acceptera och det var Hedvig som gjorde kvällens sista och läckraste mål i form av ett hårt skott i krysset, med vänster fot. Den bästa tänkbara avslutningen på en tuff match där, hör och häpna, kärleksspridarna Hoyzer Girlz blev anklagade för fult spel. En löjeväckande anklagelse som tjejerna skrattade gott åt.