Hoyzer begrundar: Kristoffer Kearsley

Säsongen 2010 är som bekant till ända och försäsongen inför nästa års seriespel är redan igång. För att runda av, knyta ihop säcken och summera detta sätter vi en termometer i rektum på spelarna, för att utröna reflektioner, regressioner och reaktioner kring året som gått. För spelskicklige backen Kristoffer Kearsley blev det tyvärr bara ett fåtal inhopp på hela säsongen.

Kristoffer Kearsley kom till Hoyzer inför guldsäsongen 2008, gjorde ingen besviken och var högst delaktig i seriesegern. Men skador och rollen som nybliven pappa har gjort att det blivit begränsat med speltid de senaste åren. Men Kritte skådar framåt och hoppas på en ordinarie plats 2011.

Beskriv känslan såhär efter säsongen?
Tomhet. Var tog säsongen vägen?

Vad tycker du om Hoyzers säsong som helhet?
Våren; krampaktig i seriespelet med europacupen på åland som främsta minne. Hösten; vilken höst? Förlösande med Hoyzer Cup som främsta orsak. Personligen har andra halvan gått i återväxtens och reproduktionens tecken. Jag ser ut att åter dra mitt strå till 2011-stacken.

Nog för att vi har tjatat nog om Hoyzers dåliga vår och uppryckningen därefter. Vad berodde de två ytterligheterna på enligt dig?
Genererad hybris från Hoyzer Cup och Frälsarens återkomst.

Något extra minnesvärt?
En packad Carlis i badtunna med megafon på Åland. En Hoyzerklassiker!

Nåt du bara vill glömma och lägga bakom dig?
För min del har jag redan glömt det mesta. Jag minns bara fragment.

Vad är du mest nöjd respektive missnöjd med vad gäller dig själv?
Nöjd med att ha säkrat hoyzers återväxt för 2030-talet, men missnöjd med kontinuiteten från min sida.

Tankar och önskemål inför framtiden?
Nu glömmer vi det som kommer och fokuserar på det som varit.

Har du några andra Hoyzerrelaterade reflektioner?
Nej