Hoyzer räddar julen

Drygt en månad kvar till julafton och pyntning och julannonser är smetat över hela stan. Kallt och jävligt börjar det bli också, vilket ju knappast motiverar en till att trängas bland julstressade medmänniskor på gator och torg. Men som vanligt har Hoyzer lösningen på alla problem.

Det blir som bekant allt vanligare att julhandla på Internet. Visst, det tar lite längre tid att få varorna, men man kommer ifrån att jaga runt i vimlet och slipper dessutom bära runt på en massa påsar. Och sinnesro av att vet att det är färdighandlat, att man inte behöver ha panik dagen innan julafton…
 
För Svarta Gamens lag handlar det frostade grusets tid mer om att slippa hetsa och få mer tid till nära, kära och maltdryck. Hoyzer Shop är därför uppdaterat och välfyllt inför helgerna med alltifrån varma munkjackor och mjukisbyxor till tröjor, mössor, vantar, barnkläder och diverse andra supporterprylar. Det går t o m att få dom hemskickade inslagna och klara! För att göra det hela ännu bättre erbjuds fri frakt på alla beställningar, stora som små, under resten av november. Ange rabattkod “TIDIGSHOPPING” i kassan, så dras fraktkostnaden från totalbeloppet.
 
Ge bort en gam i jul! Passa på att handla redan nu så kan du lugnt luta dig bakåt och njuta din glögg och lussebulle!

Missa inte heller chansen att knipa de sista av Hoyzers ursnygga limiterade ölpints eller shotglas. Maila jonny@hoyzer.se för beställning!