Pret-a-porter med Hoyzer Boyz

Hoyzer Shop är som alltid din bäste vän och livboj när det kommer till att klä sig korrekt och moderiktigt hoyzerskt. Nytt är att du kan hylla spelarna i Hoyzer Boyz med en serie fräcka spelarporträtt.

Fotbollssäsongen ligger som bekant på is, men förberedelserna är i full gång. Det har varit ovanligt tyst från Hoyzer Boyz, som ännu inte spikat truppen för 2011. Lagstämman kommande fredag torde räta ut en del frågetecken kring vilka spelare vi får se i den ståtliga Gamskruden denna säsong. Hoyzer Shop presenterar redan nu sin nya kollektion dam- och herr-tishor med spelarporträtt. Denna serie kommer successivt att kompletteras med nya motiv allteftersom truppen blir klar.

För att fira detta bjuder vi på fri frakt på alla beställningar fram tills den 2:a februari. Ange rabattkoden ”AMORLEVERANS” i kassan så slipper du portokostnaderna! Klicka här för att komma till shoppen!