Hoyzer presenterar Marcus Hedman

Platsen mellan stolparna i Hoyzer Boyz förvaltas som bekant av Niclas Josef Josefsson, som sedan han kom till klubben varit givet förstaval på positionen. Men nu får han backup, konkurrens och stöd av klubbens fjärde och i skrivande stund sista nyförvärv för säsongen: Marcus Hedman.

Kunde inte ha kännts bättre. Nu ökar peppen inför säsongen!

Hur kommer det sig att du valde Hoyzer Boyz?
Skäggiga män som gör saker tillsammans – hur fel kan det bli?

För att vända på det – varför tror du att de valde dig?
Fan vet… Mitt långa blonda hår, kanske?

Berätta lite om dig själv!
Fotbollsmässigt så har jag inte mycket att skryta med. Knattefotboll som liten och sen kört lite korpen med andra lag i vuxen ålder. Allmänt så är jag en grabbhalva som fortfarande när en liten dröm om att bli rockstjärna, men som ändå har insikten att inse att det inte kommer att hända. Därför pluggar jag för tillfället till lärare.

 

Nu är du ju nykomling i laget, men kanske ändå byggt dig en bild av det. Vad anser du kännetecknar Hoyzer Boyz som klubb?
Ett skönt gäng som premierar god stämning lika högt som bra fotboll är väl den bilden jag har skaffat mig. Får se om den stämmer.

Vad har du för målsättningar inför fotbollssäsongen?
Som andramålis bakom Niclas (Josefsson) så känns det som om att detta kommer att bli lite av en watch & learn-säsong. Vilket känns helt ok med tanke på att jag inte har världens största rutin som målvakt. Målet är väl att kunna spela några matcher och göra det bra, helt enkelt.