Derby och publikfest väntar Hoyzer Girlz

Det är toppen mot botten som möts i ett derby som garanterat lär locka storpublik till Kärrtorps grus. Hoyzer Girlz lagkapten Anneli Lindgren låter sig dock inte skrämmas av att motståndarna Andrea Doria Damer är såväl serieledare som storfavoriter.

Hoyzer Girlz är fortfarande utan poäng då det är dags för den tredje omgången. Handen på hjärtat är risken stor att Svarta Gamens damer är fortsatt poänglösa då grusdammet lagt sig efter bataljen mot Andrea Doria Damer. Matchen är av derbykaraktär, då respektive herrlag sedan länge idkat umgänge och visst samarbete över laggränserna.

Räkna med att publiktrycket kommer att vara på bristningsgränsen och låt oss hoppas få slippa skandaler och annat som normalt kopplas till derbyn mellan Stockholms storklubbar. Girlzens Anneli Lindgren är fullt fokuserad på uppgiften och låter sig inte skrämmas av varken inramningen eller en till synes oövervinnelig motståndare.

Den förhatliga målnollan sprack senast, men poängnollan är fortfarande intakt. Hur går tankegångarna i laget kring detta?
Magkänslan efter förra matchen var bra trots förlusten. Problemet är våra nerver. Det viktiga är att ge gärnet och se till att kämpa oss till första segern!

Derby mot Andrea Doria Damer tidigt på tisdagsaftonen. Beskriv känslan inför matchen!
Vi är peppade på ny match! Vi jobbar med att fokusera på vårt eget spel och inte motståndarna. Vi är medvetna om att vi har statistiken emot oss, men kommer köra för fullt ändå.

Apropå statistiken: Dorias damer har historiskt sett hela 71-6 i total målskillnad. Finns det egentligen något som talar för Hoyzer Girlz inför tisdagens drabbning?
Pressen ligger på dem och inte på oss.

Vad tror du den förväntade storpubliken får se för matchbild?
Tufft spel från vår sida, vi ställer upp med fullt lag och ger allt!

Hur ska Hoyzer spela för att kunna störa Andrea Doria?
Vi ska spela som ett lag och gå in hårt, som vi är bra på. Ge allt!

Hoyzer Girlz vs Andrea Doria Damer
Tisdag 10 maj 18.15
Kärrtorps IP