Viktig seger för Hoyzer Girlz

Hoyzer Girlz krigar vidare för att säkra plats i 2an nästa säsong! Segern betyder att man har fyra poäng ner till motståndarna The Flamingos, som i och med med förlusten hamnade under nedflyttningsstrecket.

Efter en dålig start på höstsäsongen som nådde Girlzen årssämsta i och med förlusten mot seriejumbon Ambulansen. Därefter har kampen för att säkra fortsatt spel i 2an gett resultat. Först genom seger mot serieledarna Ulven Babes i en tuff match som började med 0-1-underläge genom ett snöpligt baklängesmål, men som vändes med ett återfunnet passningsspel på mitten och ett hårt krigande lagspel.

Igår var det The Flamingos som stod för motståndet. Laget gjorde Girlzen sällskap vid uppflyttningen från 3an och har visat sig vara värdiga motståndare. Tack vara en kämpainsats från målvakten Lollo Jonsson, som nu kommit tillbaka till toppform hölls nollan. Enda målet kom genom en öppnande passning från Mia Olofsson till Emilie Dawrin som kunde smyga in bollen bakom målvakten.

Chanser fanns åt båda hållen, och Hoyzer hade flera frilägen som studsade fel eller i stolpen. En kämpainsats av hela laget gjorde dock att ledningen kunde försvaras.Nu återstår två viktiga matcher som avgör om Hoyzer Girlz får förnyat kontrakt inför nästa säsong.