Hoyzer har Sveriges snyggaste klubbmärke

Hoyzer blev inte helt oväntat solklar etta i Korpens omröstning om Sveriges snyggaste klubbmärke! Nu ska mycket till för att den fyrhövdade juryn ska gå emot folkets röst i den slutgiltiga bedömningen.

Korpen engagerar i runda svängar 4000 korplag varav 117 såg sig manade att ställa upp i omröstningen om Sveriges snyggaste klubbmärke.

Nu har folket har sagt sitt: Hoyzers klubbemblem med den Svarta Gamen är Sveriges snyggaste klubbmärke! Hoyzerskölden kammade hem segern med förkrossande marginal, men den officiella vinnaren i Korpens tävling utnämns av en jury bestående av målvaktsprofilen Ronnie Hellström, modejournalisten Nina Johansson, samt kändistatuerarna Danne och Bleckan på Salong Betong.

Förhoppningsvis har de lika god smak som vi själva och alla de som röstat på Hoyzer! Vinnaren presenteras nästa måndag på Korpens upptaktsträff på Kägelbanan. Oavsett hur det går kan ingen ta ifrån oss att Hoyzer – Svarta Gamens lag, har Sveriges snyggaste klubbmärke, om vi själva och folket får bestämma!