Femetta för Hoyzer Girlz

Hoyzertjejerna hakade på i tabelltoppen efter ännu en seger. Men även om siffrorna skrevs till 5-1 var det en vinst som var rejält i underkant.

Onsdagen den 3/9 spelade Hoyzer Girlz säsongens elfte match. Denna gång mötte Girlzen tabelljumbon Rosa Tantern. Matchen hade flyttats till Kärrtorps IP då Idrottsförvaltningen inte kunde vänta med omläggning av konstgräset på Västboda BP tills efter seriesäsongen.

Ett till tänderna taggat Hoyzer Girlz anlände denna mörka och kalla septemberkväll till Kärrtorps fluffiga gräsplan. Efter förlusten i det jämna och målrika vårmötet var det revansch som gällde och tillställningen blev rakt igenom ett hoyzerskt segertåg!

Vi skulle nog ha kunnat skriva in matchen i historieboken, för så många skott på mål som Hoyzer Girlz stod för, har man nog aldrig skådat i Korpen. Det hade lika gärna kunnat bli 20-0 men det blev inte mer än 5-1, ett resultat Girlzen ändå var nöjda med. Sofia Heitala gjorde ett fantastiskt jobb som stand-in i målet och målskyttar blev Jessica Norberg, Theres Berglund, Martina Bergman och Lisa Öberg.

Nu riktas blicken mot onsdagens match då Girlzen möter Team Ernst & Young. Det finns en chans att motståndarna fortfarande befinner sig i chock efter Hoyzer Girlz 3-2-seger i förra mötet. Avspark 21:15 Kärrtorps IP plan 3B!