Hoyzerseger och hattrick av Martina Bergman

Hoyzer Girlz stod för en äkta femetta då laget ganska enkelt avfärdade Vega FC. Stor matchvinnare för Girlzen blev lagkaptenen Martina Bergman med tre nya mål på kontot.

Svarta Gamens damer kunde följa upp förra veckans fina insats mot serieledarna TGC där ett 0-3-underläge hämtades in i andra halvlek. På tisdagen tog laget sin tredje seger för säsongen och avancerade därmed till en fjärdeplats i tabellen.

Motståndarna Vega FC fick med sig 2-2 då lagen möttes i våras, men hade egentligen inte mycket att sätta emot i returen. När dessutom Girlzens målkung, tillika lagkapten, Martina Bergman var på målhumör och noterades för ett hattrick blev detta årets hittills målrikaste och största seger.

Närmast till helgen spelas Hoyzer Cup, där Hoyzer Girlz återigen ställs mot ett revanschsuget Vega FC. Men till nästa serieomgång väntar en ny tuff utmaning då Girlzen ställs mot tabelltvåorna LesBeSocial som på tisdagskvällen blev första lag att slå serieledarna TGC. En vinst där så är Hoyzer trots många oavgjorda matcher med i toppstriden på allvar!