Kapten ryktas till brasilianska Pelada Dos Maluco

Snökaos och djupfrysta fotbollsplaner gör att utomhussäsongen känns långt borta. Men samtidigt är den så kallade löjliga säsongen stekhet, inte minst i och med nya rykten från högsommarvärmens Brasilien.

Hoyzers trotjänare och lagkapten Carlis Fridlund ryktas vara klar för den brasilianska fotbollsklubben Pelada Dos Maluco från Belo Horizonte. Fridlund har spelat i Hoyzer sedan säsongen 2005, men även hunnit med en säsongs utlandsspel i Ottawalaget Real Ale Madrid.

Redan för två år sedan ska Pelada Dos Malucos ha erbjudit Fridlund ett korttidskontrakt, vilket han då avböjde. Det som stärker ryktet denna gång är den bild som läckt ut på Fridlund och PDM-stjärnan André Martins iklädda klubbens matchtröjor.

Spekulationerna tog givetvis omedelbart fart på det så kallade “internettet” men det är oklart hur långt gångna förhandlingarna är eller om Fridlund redan skrivit på ett kontrakt. Redaktionen har sökt både klubbledning och Fridlund själv, där båda parter avböjt att kommentera i detta läge.